Maritieme regelgeving

Aquarius Marine Services (AMS) kan een adviseur maritieme regelgeving leveren met ruime ervaring op het gebied van Internationale regelgeving en Klasse Rules voor bestaande schepen en scheepsnieuwbouw. Contact kan in het Nederlands, waardoor direct gecommuniceerd kan worden. 

De laatste jaren is de hoeveelheid maritieme regelgeving enorm toegenomen. De frequentie waarop nieuwe regelgeving en aanvullingen op de bestaande regelgeving door de IMO wordt geïmplementeerd neemt ook toe. Daarnaast valt het op dat de kennis en ervaring in de scheepvaart hard terugloopt. Soms is kennis van regelgeving en surveys nauwelijks nog aanwezig. Het risico bestaat dan dat een schip na een inspectie van Port State Control of een survey van klasse met een waslijst aan constateringen niet uit kan varen. De kosten om een schip te laten liggen, of een klasse surveyor een dag extra te laten komen, staan niet in verhouding tot kosten die gemaakt worden om af en toe een schip te laten controleren en bemanningen te instrueren.

Aquarius Marine Services kan de klant ondersteunen met inzet van kennis en ervaring op het gebied van maritieme regelgeving. Dat kan o.a. door inventarisatie van regelgeving, controle van tekeningen,  inspecties of surveys van schepen en het onderhouden van contacten met Klassebureau’s, Vlaggestaat of PSC. Uitvoering van werkzaamheden gaat volledig in overleg waarbij de wensen van de klant voorop staan. AMS werkt samen met andere betrouwbare zelfstandige adviseurs maritieme regelgeving waardoor een zekere continuïteit geleverd kan worden.

Neem voor een prijsopgave of voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op. 

login