Ankerbehandeling

Levering van een tijdelijke kapitein aan International Transport Contractors (ITC) uit Heemstede en een kapitein voor het anchorhandling supply ship ITC Cyclone

Aquarius Marine Services (AMS), werd  door International Transport Contractors (ITC) uit Heemstede gevraagd een tijdelijke kapitein te leveren. Voor de periode van Maart tot April 2012 zocht men een kapitein voor het anchorhandling supply ship ITC Cyclone.

 The ITC Cyclone had een langdurig time charter verkregen voor BP offshore Angola en diende te worden aangepast voor de nieuwe opdracht. Het schip moest assistentie kunnen verlenen bij afmeren en positioneren van shuttle tankers gedurende FPSO losoperaties en moest ook duikoperaties uit kunnen voeren. De modificaties zouden in Walvisbaai, Namibia worden uitgevoerd en zouden worden gecoördineerd door een ITC superintendent een derde partij.

Lees meer »

Levering anchorhandling kapitein voor International Transport Contractors (ITC) Heemstede voor de achorhandling sleepboot Typhoon

De eerste opdracht om een anchorhandling kapitein te leveren voor Aquarius Marine Services (AMS), werd  voor International Transport Contractors (ITC) uit Heemstede. Voor de periode van September tot December 2011 zocht men een kapitein voor de achorhandling sleepboot Typhoon.

Aan boord trof kapitein Jan van der Sluis de in 1976 gebouwde Typhoon aan in dezelfde goede staat waarin hij haar 11 jaar eerder achtergelaten had. De Typhoon opereerde vanuit Den Helder op de offshore spotmarkt; beschikbaar voor assistentie in de offshore of waar dat nodig mocht zijn. 

Lees meer »
login