Over Aquarius Marine Services

Aquarius Marine Services BV is in Juni 2011 opgericht door Jan van der Sluis (ex-kapitein Wijsmuller, expert Inspectie Verkeer en Waterstaat en senior surveyor Lloyds’ Register). Het doel van Aquarius Marine Services (AMS) is ondersteunen van de klant met inzet van specialistische kennis en ervaring. Het uiteindelijk doel is een tevreden klant, door brede service te bieden en door goed werk af te leveren. Plezier in het werk maakt dat het bijna als vanzelf gaat!

Maritieme regelgeving verandert in rap tempo, vooral de internationale regelgeving wordt door de International Maritime Organisation (IMO) steeds frequenter vernieuwd en aangescherpt. Verder valt het op dat de kennis en ervaring in de scheepvaart hard terugloopt. Dat zie je over de hele linie; aan boord van de schepen, maar ook bij de rederijen en in de scheepsbouw.

AMS kan de klant ondersteunen met inzet van kennis en ervaring op het gebied van maritieme regelgeving. Dat kan o.a. door inventarisatie van regelgeving, controle van tekeningen,  inspecties of surveys van schepen, ISM & ISPS interne audits, nieuwbouw toezicht, training bemanningen, superintendent service en contact met klassebureaus, vlaggestaat en PSC of een combinatie van diverse services.  Verder levert AMS diensten als kapitein aan boord van offshore ankerwerk sleepboten. Dit kan ook als extra kapitein en kapitein adviseur waarbij kennisoverdracht centraal staat. Meer over onze diensten...

AMS werkt samen met diverse betrouwbare ondernemers met specifieke kennis en ervaring. Die contacten kunnen ook worden gebruikt indien AMS zelf niemand beschikbaar heeft.

AMS tarieven en CV’s worden op aanvraag verstrekt. AMS leveringsvoorwaarden zijn te vinden op deze site. 

Voor beschikbaarheid van personeel en verdere vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze site, kunt u hier contact opnemen.

Graag tot ziens!

Jan van der Sluis

Aquarius Marine Services BV

login